Mutiara Kata

When I read about the evils of drinking,I gave up reading.~Henny Youngman

SMA PEKAN GURUN

Seminar Pecutan Akhir PMR bersama Dr Shukri Abdullah

Written by Super User. Posted in Uncategorised

Seminar ini dianjurkan oleh Perbadanan Kemajuan Negeri Kedah (PKNK) dengan kerjasama PPD Kuala Muda/Yan dan telah diadakan di Hotel Amanpura Sungai Petani.  Seminar bermula jam 8.00 pagi hingga 5.00 petang.  Seramai 4 orang pelajar sekolah ini telah menghadiri seminar ini.  Mereka adalah Sharifah, Nor Asyikin, Sumaiyah dan Zafirah daripada Tingkatan 3 hikmah.   Para peserta telah didedahkan dengan tip-tip untuk menjawab soalan peperiksaan.  Tahniah kepada para pelajar.  kongsi ilmu dengan kawan-kawan yang lain.

INFO TERKINI

Ucapan Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2014/1435

Pengetua dan seluruh warga sekolah mengucapkan selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir dan Batin kepada semua waris pelajar, pelajar dan semua pihak yang menyumbang kejayaan sekolah ini.

Ucapan Tahniah

Tuan Pengetua dan pihak pengurusan sekolah mengucapkan tahniah kepada semua guru dan staf sokongan sekolah yang telah berusaha dengan penuh kesungguhan untuk membolehkan sekolah ini mendapat Baiah Tawaran Baru Pengetua 2013. Tahniah dan Syabas

Cuti Hari Raya Aidil Fitri 2014

Sekolah akan bercuti mulai 25/7/2014 (Jumaat) hingga 2/8/2014 (Sabtu). Sekolah akan beroperasi seperti biasa pada hari Ahad 3/8/2014 dan pelajar asrama diminta melapor di asrama pada hari Sabtu petang.

Pautan

Pentadbiran