Mutiara Kata

"After finding no qualified candidates for the position of principal, the school board is extremely pleased to announce the appointment of David Steele to the post."~Philip Streifer, Superintendent of Schools, Barrington, Rhode Island

SMA PEKAN GURUN

Seminar Pecutan Akhir PMR bersama Dr Shukri Abdullah

Written by Super User. Posted in Uncategorised

Seminar ini dianjurkan oleh Perbadanan Kemajuan Negeri Kedah (PKNK) dengan kerjasama PPD Kuala Muda/Yan dan telah diadakan di Hotel Amanpura Sungai Petani.  Seminar bermula jam 8.00 pagi hingga 5.00 petang.  Seramai 4 orang pelajar sekolah ini telah menghadiri seminar ini.  Mereka adalah Sharifah, Nor Asyikin, Sumaiyah dan Zafirah daripada Tingkatan 3 hikmah.   Para peserta telah didedahkan dengan tip-tip untuk menjawab soalan peperiksaan.  Tahniah kepada para pelajar.  kongsi ilmu dengan kawan-kawan yang lain.

INFO TERKINI

SELAMAT BERCUTI

Tuan Pengetua dan semua guru mengucapkan selamat bercuti kepada para pelajar dan diharapkan para pelajar akan menggunakan kesempatan cuti ini untuk mentelaah dan mengulangkaji pelajaran terutama kepada para pelajar yang akan menduduki PT 3, SMRA dan SPM tahun 2014.

Ucapan Tahniah

Tuan Pengetua dan pihak pengurusan sekolah mengucapkan tahniah kepada semua guru dan staf sokongan sekolah yang telah berusaha dengan penuh kesungguhan untuk membolehkan sekolah ini mendapat Baiah Tawaran Baru Pengetua 2013. Tahniah dan Syabas

Pautan

Pentadbiran